Psoriasis protein. Publication types


This application features are :- You can bookmark Favorite articles post This application helps you to read the article post - Once click 'Read Article' button, automatically read the page content Text to Speech.

psoriasis protein

You can share the article post to your friends,family and social networks. You can copy the text from any post.

Vélemények

You can enable notification You can adjust font size small, medium, big of articles A psoriasis akkor jelentkezik, amikor az immunrendszer hibásan támadja meg a test normális szöveteit. Psoriasis protein a reakció duzzanathoz és a bőrsejtek gyorsabb forgalmához vezet. A túl sok sejt felemelkedik a bőrfelületre, így a test nem tud elég gyorsan elszabadulni.

psoriasis protein

Felhalmozódnak, viszkető, vörös foltokat képeznek. Bármely korban kialakulhat, de általában 15 és 35 év közötti embereknél fordul psoriasis protein.

8 Foods That Affect Psoriasis

A főbb tünetek közé tartozik a viszkető, vörös bőrfoltok, amelyek a könyök, a térd, a fejbőr, a hát, az arc, a tenyér és a lábak esetében ezüstös mérlegekkel rendelkeznek. A psoriasis irritáló és stresszes lehet. A krémek, kenőcsök, gyógyszerek és fényterápia segíthet.

psoriasis protein

Néhány kutatás azonban arra utal, hogy az étrend enyhítheti a tüneteket. Eddig az étrend és a pikkelysömör kutatásai korlátozottak. Néhány kis tanulmány azonban nyomokat adott arra, hogy az élelmiszer hogyan befolyásolhatja a betegséget. Már ben a tudósok potenciális kapcsolatot vizsgálnak. A kutatók egy tanulmányt tettek közzé az Archives of Dermatology című folyóiratban, amely nem mutatott kapcsolatot az alacsony fehérjetartalmú étrend és a psoriasis flare-up között.

Account Options

Az újabb tanulmányok azonban más eredményeket találtak. Egészséges táplálkozás, egészséges súly A bőrgyógyászok psoriasis protein régóta ajánlott, hogy az egészséges táplálkozás a psoriasisban szenvedők számára a legjobb.

psoriasis protein

Ez sok gyümölcsöt és zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát és sovány fehérjét jelent. Ezenkívül az egészséges súly fenntartása jelentős enyhülést eredményezhet. A es tanulmány egy erős kapcsolatot talált a súlygyarapodás és a psoriasis között.

Citas por año

Magasabb derékkörnyezet, csípő kerülete és derék-csípő aránya is összefüggésbe hozható a betegség fokozott kockázatával. Tehát tiszta és maradjon sovány, hogy csökkentse a pikkelysömör fellángolását. Az alábbi témakörök tartalma: - Étkezési stratégiák a pikkelysömör megnyugtatásához Élelmiszerek, amelyek a psoriasis elleni küzdelemre szolgálhatnak A kínai medicina élelmiszerek a psoriasis elleni küzdelemhez Gyulladásgátló étrend.